BEAUTY BY SCARLETT

Wimpers, wenkbrauwen en nagels.

Larens - 

Larens is een gespecialiseerd merk dat huidverzorgings cosmeceuticals voor gezicht en lichaam aanbiedt.

Het biedt innovatieve producten die, gezien het gebruik van ingrediënten, de productietechnologie en het spectrum van effecten, een werkelijk revolutionaire combinatie zijn van de prestaties van de wetenschap en de schittering van de natuur. 

Hun recepten worden gemaakt in WellU-laboratoria onder toezicht van de wetenschappers en wetenschappelijke partners van de WellU Scientific Council.

Producten die inspelen op de behoeften van de huid.

Het doel van de producten is gericht op het behouden of herstellen van de juiste huidfuncties en het inspelen op de specifieke behoeften van de huid.

Daarom speelt Larens zo efficiënt in op de uitdagingen van de huid die veroudert, allergisch, problematisch is voor b.v. omgaan met atopische dermatitis, acne, psoriasis, of is beschadigd door schadelijke externe factoren.

Ze zijn perfect in het verminderen van littekens van verschillende oorsprong. 

Ze worden gewaardeerd als een ondersteunend hulpmiddel voor de therapieën die worden uitgevoerd door dermatologen en fysiotherapeuten.

Synergie van de actieve ingrediënten

De basisingrediënten van de Larens cosmeceuticals zijn het Biopeptide Complex - een cocktail van natuurlijke viscollageenpeptiden, verkregen door de gepatenteerde methode, en de absolute nieuwigheid - Liposomal Collagen Complex, 's werelds unieke viscollageenpeptiden in liposomen.

Hun eigenschappen worden synergetischaangevuld met andere, zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten: BIO-Placeta, Phytodermina Lifting™, SYN®-AKE, Hydromanil™, colloïdaal zilver, Lipout™, liposomaal hyaluronzuur, GLA Complex, oliën, plantenextracten en andere.

De formulesamenstellingen van elk specifiek product bevatten ingrediënten van de hoogste kwaliteit, ingevoegd in hoge (maar ook optimale) concentraties en combinaties die onderlinge synergie mogelijk maken.

Innovatieve recepten, veilig voor de huid, meetbare effecten

Larens cosmeceuticals zijn een effectieve, maar ook niet-invasieve en veilige methode om een ​​jonge en gezonde uitstraling te krijgen. 

De resultaten van het gebruik die het eerst merkbaar zijn voor de gebruikers, zijn ook wetenschappelijk bewezen in onderzoek.

Innovatieve recepten, unieke, luxueuze ingrediënten en snel merkbare, vaak spectaculaire effecten weerspiegelen de groeiende populariteit van het merk en nieuwe Larens-producten worden bekroond door professionele en consumentenjury's in Polen en Europa.